Bagels & Beans

Ik ben vrijdag naar Bagels & Beans geweest om te vieren dat de testweek voorbij is en omdat mijn blog al 1 maand bestaat! 🎉

image

Ze hebben bij Bagels & Beans heel veel lekkere en gezonde dingen. Ook is een groot deel van het menu biologisch. Er is meer dan genoeg om uit te kiezen.

image

We hadden een sapje met bananensap, aardbeiensap, yoghurt, chiazaad en mulberrys. En als lunch hadden we een tapas genomen voor twee personen. Dat was echt heel erg lekker. We kregen twee bagels met verschillende smaken die in stukjes waren gesneden en daarbij kon je nog allerlei verschillende soorten beleg kiezen.

image

Dit krijtbord hing in de winkel en iemand had er een bijpassende tekst op geschreven 😁 ik vind Bagels & Beans een leuke winkel waar ik eerlijkgezegd wel de hele dag zou kunnen zitten. Ik weet niet waarom, maar er is daar gewoon een fijne sfeer en ik zou daar het liefst elke dag heengaan om daar mijn huiswerk te maken. Het was echt een hele leuke manier om samen met lovelylifegraphic het einde van de testweek te vieren!

Love, Amy 

3 thoughts on “Bagels & Beans

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s