Foodhallen Amsterdam

Ik ben vrijdag naar de Foodhallen in Amsterdam geweest met mijn vader. Dit is de eerste ‘indoor foodmarket’ in Nederland. In het buitenland bestond dit al in de grote steden zoals Londen, Kopenhagen en Madrid, maar tegenwoordig kan je ook naar de Foodhallen in Amsterdam of Rotterdam. Maar ik ben dus laatst voor het eerst naar de Foodhallen in Amsterdam geweest en ik vond het ontzettend leuk.

Vrijdag was ik laat klaar met school omdat ik Klassieke Middag had(dat is een soort spelletjesmiddag voor leerlingen die Grieks en Latijn hebben). Maar rond half 6 zijn we thuis vertrokken en we waren redelijk snel in Amsterdam. Ook konden we heel dichtbij de Foodhallen parkeren.

Er waren ooit tramsporen waar de Foodhallen zich nu bevindt waardoor er nog rails door de grond lopen, best wel grappig eigenlijk.

foodhallen gang

Eerst moest je door een soort gang lopen en ergens in een opening aan de linkerkant kwam je in de Foodhallen.

foodhallen

Je kon hier rondlopen en genieten van verschillende gerechtjes. Omdat de porties wat kleiner zijn kan je meerdere dingen proeven. Ik had zelf een soort doorzichtige wrap met wortels, komkommer, munt, garnalen, koriander, kool en een lekker sausje. Dit had ik gehaald bij een winkeltje dat Viêt View heet, daar verkopen ze verschillende soorten Vietnamees streetfood. Ook heb ik een quiche met champignon vulling gegeten en ook dat was heel erg lekker. Als drinken had ik een yoghurt smoothie met aardbeien en kiwi.

foodhallem-amsterdam3

Er was een leuke actie: Als je liet zien dat je de Facebook pagina van Foodhallen Amsterdam hebt geliket dan kreeg je gratis deze leuke katoenen tas!

HPIM0424

Natuurlijk zijn we ook nog even gaan winkelen bij de Forever 21.

forever 21

Hier heb ik een shirtje gekocht ~ €10,50

HPIM0421

En een paar sokken ~ €1,50

HPIM0420

Het was echt heel erg leuk en ik wil zeker nog een keer naar de Foodhallen!

Love,

Amy

10 thoughts on “Foodhallen Amsterdam

  1. Ziet er erg leuk uit, ben er zelf nog nooit geweest en misschien ook maar verstandig als het alleen maar voedsel is 😛 Al die lekkere geurtjes die daar rond zullen hangen zullen niet goed voor mij zijn 😛 hahaha

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s