PLOG 2/5/2015

Ik was vandaag en gisteren vrij, vanwege rapportbesprekingen, dus ik heb gezellig met lovelylifegraphic afgesproken. Toen ik wakker werd zag ik dat het sneeuwde, dus ik heb snel een paar foto’s gemaakt.

a; ds

Ik ben lopend naar Lovelylifegraphic gegaan, omdat mijn schuur was dichtgevroren kon ik niet met de fiets. Gelukkig woont ze dichtbij. We hebben een lekker ontbijtje voor onszelf gemaakt: bananenpannenkoekjes met lijnzaad. Hier zal ik snel een artikel over plaatsen.

dhg sd

Terwijl we ons ontbijt aten hebben we de eerste helft van de film LOL op Netflix gekeken. Op een gegeven moment zijn naar buiten gegaan om outfitfoto’s te maken. Die zullen maandag op mijn blog verschijnen.

camera stuff

Toen was het tijd om te lunchen. We hebben lekkere wraps met verschillende vullingen gemaakt. Ik had er één met tomaat en kaas & één met kruidenkaas en avocado & één met humus, sla en tomaat.

ag h

Terwijl we onze lunch aten hebben we de film afgekeken en daarna ben ik weer naar huis gegaan. Daar heb ik dit armbandje gemaakt.

can u not

‘s avonds ben ik nog naar Dille & Kamille geweest in Rotterdam. Daar heb ik deze cactus gekocht voor maar €1,75

cacti

Het was een ontzettend leuke dag!

XO Amy

6 thoughts on “PLOG 2/5/2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s