Valentine’s day gift ideas

Ik vind het altijd super leuk om op Pinterest rond te kijken naar leuke DIY’s of cadeautjes. Vooral rond een speciale dag. Aangezien het komende zaterdag Valentijnsdag is, zie ik alweer ontzettend veel leuke ideetjes. Ik heb een paar van mijn favorieten uitgekozen. Sommige voor jongens/mannen en sommige voor meisjes/vrouwen, ik heb zelf geen vriendje maar ik maak wel altijd een lief cadeautje voor mijn moeder, zusje en vriendinnen. Ik probeer wel dingen uit te zoeken die niet veel kosten, maar die je zelf kan knu dus niet kant en klare cadeautjes van bijvoorbeeld de Hema.

Jongens/mannen:

Voor jongens of mannen is het eigenlijk best wel simpel. Van snoep worden ze het allerblijst. Maar ik vind het zelf niet leuk om een pak snoep te kopen, dat vind ik tΓ© simpel. Dus daarom een paar ideetjes wat je met snoep kan doen.

A different take on chocolate covered strawberries!  Especially for Valentine's Day!

Dit is lekker Γ©n ziet er leuk uit! Maar ook leuk voor een picknick in de zomer.

10 Easy Valentine's Day Gifts for Him | Her Campus

Dit is Amerikaans snoep, maar dat kan je volgens mij kopen bij de Jamin.

if i ever get up before my boyfriend, i'll think about making this for him.

Een lief ontbijtje (klik hier om te zien hoe je dit maakt)

I love that one of the top ones says "Homer loves Marge" My honey has a great admiration for that romance so that statement right there would mean a lot to him whether I said it to him or vice versa... :)

Vriendinnen/zusje/moeder:

Best Friends Phone Cases

Deze voor mijn zusje, omdat ze helemaal gek is op Minecraft.

How much does God love you?  Start at the back of one hand and circle around the world to the back side of the other, (and then add some).  :)

Voor mijn moeder maak ik meestal een lief kaartje

Free Teacher's Valentines Day Card

Ook zou je in plaats van een cadeaukaart iets ander van de Starbucks of Douwe Egberts kunnen plakken. Klik hier om het kaartje uit te printen

free printable

Ik wens iedereen alvast een fijne Valentijnsdag!

Love,

Amy

10 thoughts on “Valentine’s day gift ideas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s