Ziek thuis+Smoothie recept

Ik ben eigenlijk al een week niet zo lekker, maar elke keer dat mijn moeder vroeg of ik thuis wilde blijven, zei ik nee. Ik had echt geen zin in ziek thuis zitten. Maar in de vakantie ziek zijn is nóg vervelender, dus besloot ik gisteravond dat ik vandaag maar thuis moest blijven. Ik heb eigenlijk maar twee dingen gedaan vandaag:

1. Netflix. Lekker op de bank met mijn laptop op mijn schoot en een film/serie aanzetten..

2. Smoothie maken

Een smoothie is altijd lekker, en die vitamines kunnen helemaal geen kwaad als je ziek bent. Het leuke aan een smoothie vind ik dat je er alles in kan doen wat je maar wilt. Ik keek in de koelkast en zocht een paar lekker ingrediënten uit.

– 1 kleine banaan

– 1 kiwi

– ongeveer 100ml magere yoghurt

– 3 theelepels honing

– handje cacaonibs

HPIM0463

Alles in de blender en als topping heb ik gojibessen, cacaopoeder en cacaonibs gebruikt.

Het was best wel lekker!

HPIM0459

XO Amy

6 thoughts on “Ziek thuis+Smoothie recept

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s