OOTW #1

Ik ben van plan om elke week 1 outfit te plaatsen dat ik die week aan heb gehad. Het leek me wel leuk, ook al zal ik soms dezelfde kledingstukken aanhebben. Vrijdag heb ik met Ayomi foto’s gemaakt, maar ik heb tot nu toe nog geen tijd gehad om ze te posten. Gisteren erg druk gehad met een ID regelen en mijn stage. Vandaag twee nieuwe konijntjes gehaald! Ze heten Tommie en Elsa. Maar dat doet er niet toe 🙂 Oh ja, let niet op de roze vlek op mijn wang, het was vrijdag Holi (Indiaas poederfeest) en dat vierde we een soort van in de klas!

Mijn OOTW:

Grijs hemd ~ H&M

V-neck sweater (€10,-) ~ H&M

Grijze broek ~ Primark

Schoenen ~ Clarks (klik hier om Clarks te bestellen)

ootw 1-2 ootw 1-3 ootw 1-4 ootw 1-5 ootw 1-6 ootw 1-1

Klik hier om mijn shoplog te lezen waar ik deze sweater kocht.

XOXO Amy

8 thoughts on “OOTW #1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s