Fish Eye Lens

Ik ben van de week even bij de Hema naar binnen gelopen. Ze hadden eindelijk weer de Fish Eye Lens! Ik had deze voor kerst gevraagd, maar toen was het helaas al uitverkocht. Toen zag dat ze hem weer hebben, heb ik hem gelijk gekocht.

I went in de Hema this week. They are finally selling the Fish Eye Lens again! I had asked this for Christmas, but unfortunately it was sold out. When I saw it again last week I had to buy it.

  

De Fish Eye Lens is magnetisch en blijft aan je camera of telefoon zitten als die ook magnetisch is, maar als dat niet het geval is, zoals bij mij, dan zitten er ook plakkertjes bij waardoor het blijft plakken aan je telefoon/camera. Dit zijn een paar foto’s die ik heb gemaakt:

The Fish Eye Lens is magnetic and sticks to your camera or phone is that is magnetic, if not, like mine, there are also some stickers so it sticks to your camera/phone. These are a few of the pictures I’ve taken:

   

     

Zou jij zo’n lens voor €4 kopen?

Would you buy it for €4?

13 thoughts on “Fish Eye Lens

  1. Ik heb de lens een maandje of 3 geleden uitgeprobeerd en vond het wel een grappig effect hebben! Helaas gaat de kwaliteit van de foto’s inderdaad wel achteruit en bij mij liet het magneetje na een tijdje los, zonde! Maar wel een leuk hebbedingetje!

    Liked by 2 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s