OOTW #5

Omg ik had het vorige week zo druk met van alles dat ik weer geen tijd had om outfit foto’s te maken. Sorry! Gelukkig had ik deze week wat meer tijd en het is ook nog eens heerlijk weer. Eindelijk weer mijn T-shirts aan yay! Ik had zo’n zin in het warme weer, en nu het er eindelijk is wil ik er ook van genieten. Vandaag had ik tot kwart voor 4 les, wiskunde als laatste uur. Ik kon me echt niet meer concentreren. Maar gelukkig komt er altijd een einde aan die lange schooldagen en dan kan ik lekker foto’s maken met Ayomi 🙂

Omg my last week was so busy, I didn’t even had the time to take some outfit photos. I’m so sorry! I’m so glad that I have some more spare time this week and the weather is soooo good. I can finally wear my t-shirts again, yay! I have been so excited for warmer weather the past few weeks. Now it’s finally here I really want to enjoy it. I had school today ’till 3.45pm, last hour was maths. I really couldn’t concentrate on whatever the teacher was explaining. But there’s always an end of every schoolday and that’s when I can finally take some photos with Ayomi 🙂

  

    

T-shirt ~ random shop in Gatlinburg, Tennessee, USA

Jeans ~ The Sting

Shoes ~ Clarks

Earrings ~ studmuphin.com (€1)

EOS ~ Walmart

4 thoughts on “OOTW #5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s