OOTW #7

Afgelopen week heb ik niks op mijn blog kunnen plaatsen omdat ik op werkweek was met school in de Ardennen. Dat was heel erg leuk maar tegelijkertijd ook heel erg stom. We hebben namelijk super leuke activiteiten gedaan maar de nachten waren ijskoud. In de eerste nacht werd ik wakker door een groepje jongens die om 5 uur ‘s ochtends aan het zingen waren. Daarna begonnen de mensen in de tent naast ons alleen maar te schelden met kanker. Dat vind ik echt niet kunnen en daar irriteerde ik me ook heel erg aan. Maarja, zoals ik al zei hebben we ook veel leuke dingen gedaan en nu is het weer extra fijn om thuis te zijn. Ook heb ik lekker vakantie. Gisteravond ben ik naar het Life I Live festival geweest in Den Haag, ookwel Konings nach, en daar heb ik even snel een paar outfitfoto’s gemaakt.

I haven’t been posting anything on my blog this week because I was in the Ardennes with school. It was nice but at the same time really stupid. We’ve done a lot of fun activities but the nights were so cold. The first night I woke up at 5am because some boys were singing very loud. And then the people in the tent next to us started complaining and cussing with cancer. I was so mad and it annoyed me so much. But yeah, as I said, we also did a lot of fun stuff and right now it’s extra nice to be home. Also my vacation started. Yesterday night I went to the Life I Live festival in The Hague, that’s like a festival the night before kingsday. I took some quick outfit photos. 

   

   

Printed Jacket ~ The Sting ( got it from Ayomi at a fashion swap party) 

Ribbed T-shirt ~ Primark (€3,50)

Jeans ~ Bershka

Sneakers ~ Adidas (€95)

7 thoughts on “OOTW #7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s