Longboarding

Ik heb (EINDELIJK) een longboard gekocht!! YES!!! Ik ben er zo blij mee. Ik wil al sinds de brugklas een longboard of Pennyboard. Maar ik vond het altijd wel een beetje zonde van mijn geld, want ja, ik had toch al skates, een step  en een waveboard. Totdat mijn moeder de Hema folder aan mij liet zien twee weken terug en ik zag gelijk het longboard staan. Deze kostte maar € 30 (!). Dat is echt heel goedkoop en hij is net zo fijn als zo’n duur longboard.

I (finally) bought a longboard after years of waiting. YAY!! I always thought that they were so expensive, but two weeks ago my mom showed me this flyer that showed a longboard that only costed € 30 (!). I was so excited that my mom and I immediately went to the store (Hema). The great thing is, it works just as fine as a more expensive one.

      

Natuurlijk is deze niet zo mooi als de wat duurdere, maar dat maakt mij eigenlijk niet zo veel uit. Ik ga hem later nog versieren met leuke stickers voor de onderkant en ik ga nog een keer een mooie grip tape kopen.

Okay, it’s not as pretty as the expensive ones, but I don’t really care. I’m gonna decorate it later with stickers and and I’ll also buy a cool grip tape.


  
Ik moest eerst een klein beetje mijn evenwicht vinden, maar ik kon het echt verrassend snel. Ik weet nog dat toen ik lang geleden mijn waveboard had gekregen, ik er echt een paar weken over heb gedaan om het te leren. Maar misschien omdat ik in de brugklas eenmalig les heb gehad, dat ik het daardoor nu snel oppikte.

It was a little bit difficult at first to find my balance. But after a while it became pretty easy. I’m not a professional, but I’m still learning. 

  

  


Toen ik mijn longboard had gekocht heb ik ook twee andere vriendinnen overtuigd, en zij hebben nu ook een longboard van de Hema. Één van die vriendinnen is myblogographic. Laatst zijn we samen gaan longboarden en toen hebben we ook lekker zure matjes gekocht. Eigenlijk had ik er maar eentje gekocht ☺️ ik ben nog steeds super blij met mijn longboard en aangezien het lekker zomerweer is, zal ik zodra ik tijd heb, elke keer een rondje gaan longboarden.

As soon as I had bought my longboard, I convinced two of my friends and they also bought one. One of those friends is myblogographic. A while ago we went longboarding and we also bought some candy. I’m still very happy with my longboard. Every time the weather is nice, I take my longboard outside.

With Love,

Amy


18 thoughts on “ Longboarding

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s