Easy 4th of July snacks💫

Yay! It’s almost Fourth of July. We don’t celebrate it in The Netherlands, but it’s still fun to make themed snacks 🙂 I had a high tea with three other friends today where we all had to make our own snacks. That was the perfect occasion for me to make some themed snacks. We also tried to make the snacks as healthy as possible. 

Op 4 juli vieren ze in Amerika independence day. Zo vieren ze de dag dat ze onafhankelijk werden van Groot-Brittannië. Tegenwoordig is het vooral vuurwerk en feest. Als je Pinterest of WeHeartIt hebt, heb je vast al veel diys gezien. Het leek mij wel leuk om ook iets in dit thema te maken. Toevallig had ik een high tea met drie andere vriendinnen vandaag waar we allemaal onze eigen snacks mochten maken. Dit was voor mij de perfecte gelegenheid om mijn Fourth of July snacks te maken 🙂 Het was wel de bedoeling om onze snacks zo gezond mogelijk te maken.

IMG_2750.JPG wordt weergegeven

We had all kind of snacks. Detox water and vegetable pizza’s by Ayomi, Jelly and chocolate covered banana’s by me, smoothies, banana bread and chocolate filled strawberries by the two other girls.

We hadden allerlei verschillende dingen gemaakt. Ayomi maakte detox water en groente pizza’s, ik maakte jelly en bananen bedekt met chocolade, de andere twee maakten smoothies, bananenbrood en aardbeien gevuld met chocolade.

My recipes:

1. Strawberry jelly with blueberries

The only 2 things you need are: ~ 1 box of strawberry Jell-O ~ blueberries ~ So all you need to do is follow the instructions on the Jell-O box and just add the blueberrie when you put the fluid in the smaller cups/bowls. Leave it in the fridge for one night and it’s all done!

Het enige wat je nodig hebt is: ~ 1 pak Dr. Oetker jelly aarbeien pudding ~ blauwe bessen ~ Nu hoef je alleen de instructies op de verpakking te volgen, mijn tip bij deze van Dr. Oetker is om minder water te gebruiken dan dat er nodig is. Ik heb meestal de Amerikaanse en die is toch nét wat anders. Als je de vloeistof die je hebt gekregen in de bakjes/schoteltjes gaat doen, moet je de blauwe bessen erin doen. Laat het 1 nachtje in de koelkast staan en het is klaar!!

IMG_2752.JPG wordt weergegeven

2. Chocolate covered bananas

This one is also very simple. Melt some dark chocolate, dip half a banana in the melted chocolate and sprinkle some red, white and blue sprinkles on top of it! *I didn’t have any red sprinkles so I just did blue and white*

Ook deze is heel simpel. Smelt een reep pure chocolade, dip een halve banaan in de gesmolten chocolade en strooi blauwe, rode en witte sprinkels en sterretjes erover. *ik had geen rode meer dus ik deed alleen blauwe en wit*

   
 

Hope y’all have a nice Fourth of July,

Amy  

12 thoughts on “Easy 4th of July snacks💫

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s