Happy Socks

So yesterday a pair of Happy Socks came in my mailbox. I had seen some of these socks in shops but I always thought that they were pretty expensive. But lucky me, overhemden.com gave me a pair. 


happy socks

Gisteren is er een paar Happy Socks in mijn brievenbus gekomen. Ik heb deze wel eens in schoenenwinkels gezien, maar ze waren voor mij altijd iets te duur. Ik heb deze leuke sokken van overhemden.com gekregen. 

   

    

overhemden.com is a webshop that tries to help men to find the perfect shirt/blouse. Some webshops offer you more than 20.000 shirts/blouses. And as you might know because of your dad or boyfriend, men don’t like to look at thousands of different items. All they want is to get that one perfect shirt. Overhemden.com gives you the opportunity to search by board size and by color. They don’t just sell shirts, but they have all kinds of clothing!

Overhemden.com probeert mannen te helpen om het perfecte overhemd te vinden. Wist je dat er webshops zijn die wel meer dan 20.000 overhemden aanbieden? Zoals je misschien door je vader of vriend wel weet, mannen houden niet van zoveel keuze. Ze willen gewoon praktisch shoppen: kopen wat je nodig hebt. Zo ben ik absoluut niet, ik vind altijd heel veel nutteloze dingetjes. Maar overhemden.com helpt deze mannen doordat je op deze webshop kan sorteren op boordmaat en kleur. Buiten overhemden verkopen ze hier ook allerlei andere soorten kleding!

Click here to search by board size

Click here to search by color

overhemden.com

That’s all for today!

XOXO Amy

sponsored by overhemden.com 

9 thoughts on “Happy Socks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s