USA Road trip

Wow, another year has passed and it’s already summer vacation. I’ve waited all year long for it, but now it’s here and it feels so weird for me. I definitely can’t believe that I’m leaving Saturday morning. I’ve been planning all year what to buy and what to do. I’ve been dreaming all year and thinking about how awesome the summer is going to be. One of my ideas was to blog everyday about what I did that day. I’ll try to do this everyday, but I can’t promise because I might not have wifi in every hotel. Hope to see you tomorrow! 

  
image: YouTube

Het is zover, morgenochtend vertrek ik naar Amerika. Het hele jaar heb ik zitten wachten op de zomer, en nu is die vakantie eindelijk hier! Ik ben zo blij, maar tegelijkertijd ook in de war, want de tijd is echt zo snel gegaan. Het hele jaar lang ben ik al bezig met plannen wat ik wil doen en het hele jaar lang ben ik al aan het dromen over hoe geweldig deze zomer gaat worden. En nu is het morgen al!! Anyway, één van mijn ideeën was om een soort reisblog bij te houden. Dan schrijf ik elke dag over wat ik die dag heb gedaan. Ik ga proberen om dit elke dag te doen, maar soms zal dit niet lukken als er een hotel is zonder Wifi. Hopelijk tot morgen! 

9 thoughts on “USA Road trip

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s