USA 2015 #day4 on the road

When I woke up my dad asked me if I would have liked to join him taking a little morning stroll around the neighborhood. It seemed like a good idea to me so I joined. What we saw was amazing! A dog as tall as my sister! Pretty impressive! We had some breakfast at Starbucks. 

Toen ik wakker werd vroeg mijn vader of ik mee met hem een wandeling wou maken. Dat leek me een goed idee dus ik ging mee. Er waren al veel joggers en ik zag veel mooie sport outfits. Maar ik had 1 ding gezien wat echt heel bijzonder was. Een hond die zo groot was als mijn zusje! Ik denk dat dit wel 1 van de grooste honden in de wereld is!! Onderweg hebben we even ontbeten bij Starbucks.


  
Then we got a car. It’s a white Jeep. We started our road trip and drove out of New York to New Jersey. After a while we came in Pennsylvania, where we stopped to have lunch at a restaurant named Denny’s. 

Daarna hebben we een auto gehaald. Het is een witte Jeep. We begonnen aan de road trip en we reden uit New York naar New Jersey. Na een tijdje kwamen we in Pennsylvani, waar we zijn gestopt om te lunchen in een restaurantje dat Denny’s heet

  

  
  
  

When we came in New York again, where we stopped in a small village to get ice cream. I ordered a small bowl but it was so big! I didn’t eat all of it but it was pretty good.

Toen we weer in New York (New York is niet alleen een stad maar ook een staat) waren zijn we in een klein dorpje gestopt om een ijsje te halen. Ik had een small besteld, maar het bakje was aardig groot! Ik heb het niet helemaal opgegeten maar het was wel erg lekker.While we drove the last part, it started to rain. At the hotel I went to the pool with my dad and my sister. We also got a free cookie in the hotel. I had sushi and miso soup for dinner. I also tried a Japanese soda, which was delicious. We went back to the hotel and I went to sleep. 

Eenmaal bij het hotel aangekomen ging ik met mijn vader en zusje zwemmen. Ook kregen we een gratis koekje in het hotel. Ik had sushi en miso soep als avond. Ook heb ik Japanse frisdrank op, wat erg lekker was.


  

Hugs,

Amy

18 thoughts on “USA 2015 #day4 on the road

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s