USA 2015 #day6 Cleveland

I woke up very late. I had breakfast in bed because I was still too sick to go downstairs. After eating my breakfast I took a ibuprofen. Which helped a bit. I went in the car and I fell asleep again. Which is kinda weird if you just slept 13 hours. I guess my body just really needed some extra rest. We drove from New York to Pennsylvania, where we stopped for lunch at a Crackerbarrel. I looooove Crackerbarrel. We go there every year. I had a nice salad and a little vegetable soup for lunch. 

Ik werd pas laat wakker. Ik had ontbijt in bed omdat ik nog te ziek was om naar beneden te gaan. Na mijn ontbijt nam ik een ibuprofen en dat hielp wel een beetje. We gingen weer rijden en in de auto viel ik weer in slaap. Wat best gek is als je net 13 uur hebt geslapen. Maar ik denk dat mijn lichaam gewoon wat extra rust nodig had. We reden van New York naar Pennsylvania. Daar stopte we voor lunch bij een Crackerbarrel. Ik hou echt van Crackerbarrel! We gaan daar elk jaar heen. Ik had een lekkere salade met groente soep.  


After sitting in the car for another hour and a half, we arrived in Cleveland. Our room was on the 10th floor. We also got another free cookie. 

Na nog anderhalf uur in de auto te hebben gezeten, waren we eindelijk bij het hotel in Cleveland. Onze kamer was op de 10e verdieping. We kregen ook hier een gratis koekje.I slept for a while again. Meanwhile my sister and my stepmom went to the pool. So my dad stayed with me. We had some dinner at a nice little vegetarian burger restaurant. I had a mushroom burger and a cupcake smoothie with soy milk instead of regular milk. After dinner I fell asleep again in the hotel room.

Ik ging weer eventjes slapen. Intussen waren mijn zusje en stiefmoeder gaan zwemmen. Mijn vader bleef bij mij. We aten avondeten in een leuk, klein, vegetarisch burger restaurant. Ik nam een champignon burger en een cupcake smoothie met Soya melk in plaats van normale melk. Na het eten ging ik weer slapen in de hotelkamer.


 XOXO Amy


6 thoughts on “USA 2015 #day6 Cleveland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s