USA 2015 #day10 & 11

From now on I won’t have a lot of pictures, because I didn’t take that many at my grandparents that whole week. This was week was kinda laid back. We wanted to spend as many time as possible with my family. Another thing, I know it’s genetically not my real family. A lot of people and friends say: why do you call them your family if it’s not real family. And that annoys me so much. Because to me, family is about how much you love someone and how much they love you. When my dad got a relationship with my stepmom they accepted me and loved me like I had always been a part of their family. And I love them too. A lot. Even though I only see them once a year.. Anyway, we drove from Hazard to Narrows that day. Through West Virginia. 

Vanaf nu af aan zal ik minder foto’s hebben, omdat ik die week dat ik bij mijn opa en oma was niet zo veel foto’s heb gemaakt. Deze week was een beetje rustig aan. We wouden zo veel mogelijk tijd met de familie doorbrengen. Oh ja, nog iets, ik weet dat het genetisch gezien niet mijn echte familie is. Veel mensen en vrienden zeggen: waarom noem je hun familie als het niet je echte familie is. Dat irriteert me echt ontzettend erg. Want voor mij gaat familie erom hoeveel je van iemand houdt en hoeveel zij van jou houden. Toen mijn vader een relatie kreeg met mijn stiefmoeder accepteerde ze mij en ze hielden van me alsof ik altijd al bij de familie had gehoord. En ik hou ook van hun. Ook al zie ik ze maar 1 keer per jaar.. Maar goed, we reden die dag van Hazard naar Narrows, door de staat West Virginia.

  

The next morning I woke up with my hair all up on my face. I smelt something delicious. Pancakes! My grandpa baked pancakes and vegetarian bacon, that looked like it was made out of plastic. But it tasted good. After a few hours we went to Wolf Creek. It’s a creek where you can swim in. And there’s a platform where you can jump from. There were a lot of beautiful butterflies and we made some friends. 

De volgende ochtend rook ik iets heerlijks toen ik wakker werd. Pancakes! Mijn opa had pancakes en vegetarische bacon gebakken, dat zag eruit als van dat plastic eten uit zo’n plastic kinder keukentje. Maar het was wel lekker. Na een paar uur zijn we naar Wolf Creek gegaan. Dat is een riviertje waar je in kan zwemmen. Er is ook een platform waar je vanaf kunt springen. Er waren veel mooie vlinders en we hadden vrienden gemaakt. Het was echt super leuk!

   
    
    
 
We had dinner at the local restaurant: Anna’s. Aunt Cheryl and my grandparents joined us. I saw some delicious things. I tried some funny looking kind of meat. I started to eat it and I thought it tasted weird. Then my grandpa told me it was a chicken liver. I almost threw up. I thought it was so nasty. But the rest of my dinner was all right and we had a good time. We went back home and I tried to catch lightning bugs at night. 

We gingen avondeten bij het enige restaurant in Narrows: Anna’s. Tante Cheryl en mijn opa & oma gingen mee. Ik zag heerlijk eten. Ik schepte wat gek uitziend eten op mijn bord. Ik begon het te eten en ik vond het wel vreemd smaken. Toen vertelde mijn opa me dat het een kippen lever was. Ik moest bijna overgeven. Ik vond het echt heel vies. Maar de rest van mijn eten was gelukkig wel lekker en we hebben het naar ons zin gehad. Eenmaal terug bij het huis probeerde ik vuurvliegjes te vangen. Daarna kroop ik lekker in bed en viel snel in slaap.

  

7 thoughts on “USA 2015 #day10 & 11

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s