USA 2015 #day12 & 13

In the morning I went to Goodwill with my dad, sis and grandma. We had to wait on her in the car and I saw a nice hat in the back of the car. I randomly put it on my head and took a picture with my sister. Later that day we had a family day. My stepmom’s brothers both visited with their families. One of them has five kids, so it was very busy. But also very fun. We met at Aunt Cheryl’s home. She made us a picknick. It was delicious, especially the oreo ice cream. My dad got a huge box full of Krispy Creme donuts for his birthday. Me and my sister both got a Krispy Creme baseball cap. Which I’ve been wearing literally every day of the rest of my vacation.

‘s Ochtends ben ik samen met mijn vader, zusje en oma naar Goodwill gegaan. We moesten even wachten in de auto op mijn oma, en toen zag ik een leuke witte hoed liggen in de achterbak. Ik zette hem voor de grap op en maakte een foto met mijn zusje erbij. Later die dag hadden we familie dag. De broers van mijn stiefmoeder kwamen met hun gezinnen. Één van hun heeft vijf kinderen, dus het was best wel druk. Maar ook gezellig. We spraken af bij het huis van tante Cheryl. Zij had een picknick gemaakt voor ons allemaal. Wel 17 mensen! Het was heel erg lekker, vooral het oreo ijs. Mijn vader kreeg een grote doos met donuts erin voor zijn verjaardag. Mijn zusje en ik kregen beide een Krispy Creme pet. Die heb ik echt elke dag van de vakantie nog gedragen.  

   

On the 13th day of the trip, we went to Wolf Creek. We swam for two hours. Later that day I went to the mall in Christiansburg with my dad. First we got a drink at Starbucks. Then we went to a huge book store. My dad looked at some books while I was having a look at the records. After that we went to Dick’s, Victoria’s Secret, Pacsun, Charlotte Russe and American Eagle. We had dinner at a burger restaurant. When we were done with our dinner, we went to see Paper Towns in the cinema. It was one of the coolest movies I’ve ever seen! Also because model Cara Delevigne was in it. We drove back to the house, while keeping our eyes real focused on the road for wild animals. We decided to go to Wallmart (at 11.30pm). My dad had been there the night before at midnight and had seen some weird humans. It was pretty cool. I thought it was awesome to just walk in a store at late night, because we are totally not used to that in The Netherlands. I was really tired and fell asleep very fast.

Op de 13e dag van onze trip, gingen we naar Wolf Creek. We zijn daar ongeveer twee uur gebleven. Later die dag ben ik met mijn vader naar het winkelcentrum in Christiansburg gegaan. Eerst hebben we een drankje gehaald bij Starbucks. Daarna zijn we naar een grote boekenwinkel gegaan. Terwijl mijn vader naar de boeken keek, liep ik naar de platen. Vervolgens gingen we naar de Dick’s, Victoria’s Secret, Pacsun, Charlotte Russe en American Eagle. We aten avondeten bij een burger restaurant. Zodra we klaar waren met ons eten gingen we naar de bioscoop om Paper Towns te zien. Het was één van de coolste films die ik ooit heb gezien. Natuurlijk ook omdat model Cara Delevigne erin speelt 😉 Toen we terugreden naar het huis moesten we onze ogen goed op de weg houden voor wilde dieren. We besloten naar de Wallmart te gaan (om half 12 ‘s avonds). Mijn vader was daar al die dag ervoor geweest om middernacht en daar had hij vreemde types gezien. Ik vond het best cool. Het is gewoon super grappig om in het pikkedonker een felbelichte winkel in te lopen. In Nederland zijn wij dat “24/7 open” helemaal niet gewend. Bij ons gaan de winkels gewoon om 5 of 6 uur dicht. Ik was die avond heel erg moe en ik viel ook lekker snel in slaap.

   
    
    
   
Kisses,

Amy

15 thoughts on “USA 2015 #day12 & 13

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s