USA 2015 #day16

Oops! I totally forgot to tell you about one of the coolest things I ever done! On Thursday we went to a drive in theater. That’s where you get in the back of the car and watch a movie on a big screen. It was so amazing!! We went there with my uncle, his girlfriend and her daughter. And btw, she is so cute. We went to see Minions. I thought it was so weird. But that didn’t matter after all because just the experience was awesome. 

Oeps! Ik ben helemaal vergeten te vertellen over waarschijnlijk één van de leukste dingen die ik ooit heb meegemaakt! Op donderdag zijn we naar een drive in theater gegaan. Een wattes? Een drive in is waar je in de achterkant van je auto gaat zitten om een film op een groot scherm te kijken. We gingen naar Minions samen met m’n oom, zijn vriendin en haar dochter. Die trouwens echt super schattig is. De film zelf vond ik echt vreemd, maar dat maakte uiteindelijk helemaal niet uit want de ervaring alleen al was geweldig!   

  
  
            

So, we had to leave on Sunday. It’s always hard to leave someone important to you. We drove away and I just stared out of the window thinking about my life back in The Netherlands. We stopped to go to the bathroom. I got a dark chocolate and coconut bar. An hour or two later we stopped at one of the most delicious restaurants ever. It’s a Mexican place called Baja. We stopped here last year too on our way to the airport. I’m in love with their quesadillas. It’s like you’re eating happiness. 


Op zondag moesten we vertrekken. Het blijft moeilijk om iemand achter te laten die veel voor je betekent. We reden weg en ik staarde gewoon uit het raam terwijl ik nadacht over mijn leven thuis in Nederland. We maakten een stop bij een tankstation. Daar kreeg ik een pure chocolade met kokosnoot reep. Lekker! Een uur of twee later stopten we bij het Mexicaanse restaurant Baja. Hier waren we vorig jaar ook gestopt op onze terugweg. Het eten is hier echt heerlijk. Ik ben echt dol op de quesadillas, ze zijn gewoon perfect klaargemaakt bij dit restaurant!  

  
 Once we got in Washington D.C., returned the car, checked in and did all those kind of things, we had to wait like 15 minutes to board. My dad decided to get a donut at Dunkin Donuts. Jummy! We got dinner and breakfast in the plane. I tried to sleep but it’s very hard. I just can’t sleep while I’m sitting. I cried in the plane because I didn’t want to leave America. I love it there. I really want to go to LA when I’m old enough to live on my own. But yeah, I don’t want to leave my family. So I wish there was a way to go there more often. But we landed safe and you know, my life goes on. I’m having a lot of fun atm in Portugal, and I got a puppy. But I’ll write about all of that soon.Eenmaal in Washington D.C. aangekomen leverden we de auto in, checkten we in, gingen door alle controles (en de bijbehorende lange rijen). Daarna moesten we iets van 15 minuten wachten tot we in het vliegtuig mochten. Mijn vader besloot om lekker een donut te halen bij Dunkin Donuts. In het vliegtuig kregen we avondeten en ontbijt. Ik probeerde nog te slapen, maar dat is zó lastig. Uiteindelijk heb ik even kunnen slapen dankzij mijn Hema pilletje, die werkt rustgevend. Ook moest ik erg huilen in het vliegtuig omdat ik niet weg wilde uit Amerika. Ik vind het daar echt fijn. Het liefst zou ik op mijn 18e naar LA vertrekken, maar ik wil ook mijn familie niet achterlaten. Ik zou gewoon willen dat ik er vaker kon komen. Nu denk je misschien: zeur niet zo, wees blij dat je er überhaupt komt. Ja, daar ben ik ook ontzettend blij mee en ik weet heus wel hoeveel geluk ik heb, maar het blijft moeilijk om familie achter te laten. Nou ja, we zijn in ieder geval veilig geland en alles is weer oké. Inmiddels heb ik het hier hartstikke naar mijn zin in Portugal en ik heb ook een puppy gekregen. Maar daar later meer over.

  

  
 Thanks for reading! 💕


    

9 thoughts on “USA 2015 #day16

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s