Back to school inspiration 

My school starts in a few days. It’s such a weird idea when you’re laying on the sunny beach in south Portugal. I wanted to do a back to school post, just to get a bit excited for school (which I know is hard). I don’t have my laptop here so I thought I would just get all of the pictures from We Heart It. So yeah, all of these pictures are from We Heart It. 

O nee, over een paar dagen moet ik alweer naar school. Zo’n gek idee als je hier lekker op het zonnige strand in Portugal ligt. Maar sommige van ons in Nederland zitten al weer in de les. En sommige hoeven pas over een week te beginnen. Het leek me wel leuk om een back to school inspiratie post te schrijven. Gewoon om een beetje zin te krijgen in school (en dat is lastig ja). Omdat ik natuurlijk mijn laptop niet mee heb genomen op vakantie, heb ik alle foto’s voor deze post van We Heart It gehaald.

 
1. Fjällräven Kånken bag. These were originally made for children with bag problems because of heavy backpacks, but it’s also very stylish.   ///   Deze tassen worden oorspronkelijk gemaakt voor kinderen met rugklachten door te zware rugzakken, maar deze tas is ook super stylish.

2. Monki/American Apparel bag. This holographic bag is so cute.   /// Deze holografische tas is echt leuk.

3. See-through backpack. I wouldn’t take this to school, but it’s still cool.   ///   Ik zou deze tas zelf niet zo snel naar school meenemen, maar hij is wel grappig

4. American Apparel bag. I know it’s not a backpack, but I want one of these bags so bad. Their just too expensive..   ///   Ik weet dat dit geen rugzak is, maar ik wil deze tas zo graag. Helaas een beetje te duur.

1. Ripped jeans. Ripped jeans are so comfy and easy to style, perfect for school!   ///   Ripped jeans zitten lekker losjes en zijn makkelijk te combineren, perfect voor school!

2. PINK cardigan. First of all, I’m obsessed with Victoria’s Secret PINK. Second of all, this piece is so easy to just throw on over a t-shirt when it’s getting a bit cold at school. Who wouldn’t want it?  ///   Ten eerste, ik ben echt fan van Victoria’s Secret PINK. Ten tweede, dit vest is makkelijk aan te trekken als het een beetje fris wordt op school. Wie zou dit vest nou niet willen?

3. Pocket tee. This tee is also very comfortable and easy to just throw on. It looks cute and you’re all ready to go.   ///  Ook dit shirt is comfortabel en makkelijk te combineren. Het ziet er schattig uit en je hoeft er niet veel voor te doen.

4. Tennis skirt. It’s kinda like the British school clothes. I love it, but too expensive.    ///   Het lijkt een beetje op de Britse school uniforms. Ik vind hem echt mooi, alleen te duur.


I don’t think that these pictures need a description. Just get inspired 😉

Ik denk niet dat deze plaatjes een beschrijving nodig hebben. Makkelijk na te maken toch 😉

Hugs,

Amy

20 thoughts on “Back to school inspiration 

      1. Algarve is hotter but pretty much the same thing in the summer but in the winter its really diferent. in braga is like 0º and in algarve is like 14º for example and it rains more.

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s