My month in pictures – September 2015

I’ve been thinking about writing about what I’ve been up to every month. I made this idea up at the beginning of September, so I had to wait a whole month to write my first “month in pictures”. I was just hesitating about how I should call it: ‘highlights of the month’ or ‘my month in pictures’. I decided to go for the second one, because this post is based on the pictures that I took this month. Hope you like this article 🙂

Ik zat er al een tijdje aan te denken om elke maand een soort overzicht van mijn maand te schrijven. Ik bedacht dit idee in het begin van september, maar ik moest natuurlijk wachten tot het eind van de maand om mijn eerste ‘month in pictures’ the schrijven. Ik was alleen nog aan het twijfelen of ik het ‘highlights of the month’ of my month in pictures’ moest noemen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de tweede, omdat deze post gebaseerd is op de foto’s die ik de afgelopen maand heb gemaakt. Ik ben benieuwd wat je van het artikel vind 🙂

unnamed

I went to Food Truck Festival TREK. I ate a lot of delicious food (like sushi & cotton candy), we took a lot of photo’s with my friends and even a polaroid. I had an amazing night and it was a lot of fun!

Ik ben naar het Food Truck Festival TREK in Den Haag gegaan. Ik heb veel lekkers gegeten (zoals sushi & suikerspin), ik heb veel foto’s gemaakt met mijn vriendinnen en zelfs een polaroid foto. Het was een super leuke avond!

unnamed (2)unnamed (4)unnamed (5)

A few weird photo’s that I took of my pets. From the left to the right: My cat Billy, my puppy Jolene wearing weird glasses and Chester’s eyes that lit up.

Een paar gekke foto’s die ik heb gemaakt van mijn huisdieren. Van links naar rechts: Mijn kat Billy, mijn puppy Jolene met een gekke bril en de ogen van Chester die oplichtten.

unnamed unnamed (1)

Griffin Arnlund and Lennon Stella actually noticed me, which I think is pretty amazing. Griffin Arnlund is a Brandy Melville model and a YouTuber. Lennon Stella is an actress and singer.

Griffin Arnlund en Lennon Stella hebben mijn berichten opgemerkt, wat ik best bijzonder vind. Griffin Arnlund is een Brandy Melville model en YouTuber. Lennon Stella is een actrice en zangeres.

unnamed (1)

I also went to Trier in Germany with school. Trier used to be a Roman city, but is now a German city. I’ve seen a lot of old buildings like the Porta Nigra and an amphitheatre. We got an hour to spend on whatever you wanted to do, so me and my friend went to see some shops. I got an Coolatta ice coffee at Dunkin’ Donuts. We ate pizza for dinner and at the end of the day I wanted to take a polaroid with some of my friends, so we did. This day was amazing and I sure have a lot of awesome memories of this day.

Ook ben ik een dag naar Trier in Duitsland gegaan met school. Trier was ooit een Romeinse stad, maar het hoort tegenwoordig bij Duitsland. Dit uitstapje was voor alle 4 Gymnasium leerlingen. Ik heb veel oude gebouwen gezien zoals de Porta Nigra en een amfitheather. We kregen een uur de tijd om te doen wat je maar wilde, dus ik ben met een vriendin even gaan winkelen. Bij Dunkin’ Donuts haalde ik een ice coffee. We aten pizza met zijn allen als avondeten en aan het eind van de dag wilde ik graag nog een polaroid foto maken, dus dat deden we. Dit was echt een geweldige dag en ik heb echt veel fantastische herinneringen aan deze dag.

unnamed (3)

Me and Ayomi have been taking a lot of pictures after school this month, like we always do.I had a lot of fun taking some of these photos like this one with a banana.

Ik heb samen met Ayomi weer veel foto’s na school gemaakt, zoals we wel vaker doen. Ik heb veel plezier gehad in het maken van sommige foto’s, zoals deze met een banaan.

(By the way, the reason why I haven’t been posting a lot on my blog is because I’ve got so much homework. Hope this will be over soon 🙂 )

(Trouwens, de reden dat ik de laatste tijd weinig plaats op mijn blog is omdat ik zo veel huiswerk heb. Hopelijk wordt dit snel wat minder 🙂 )

XOXO Amy

12 thoughts on “My month in pictures – September 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s