NSMBL festival

It’s been a long time since I’ve uploaded my last post. I’m so sorry but I’ve just been really busy. Anyway, a week ago I went to the NSMBL festival. NSMBL is an online magazine that I really enjoy reading. My best friend Ayomi asked me if we should go, and I thought it was a really good idea. Here are a few pictures of the day (Ayomi took some of them).

Het is alweer zoooo lang geleden sinds ik mijn laatste post heb geplaatst. Ik heb het weer ontzettend druk gehad, dit keer met leuke dingen en geen huiswerk gelukkig. Maar goed, anderhalve week geleden ben ik bij het NSMBL festival geweest. NSMBL is een online magazine dat ik echt super graag lees. Mijn beste vriendin Ayomi vroeg me of we zouden gaan, en dat vond ik wel een goed idee. Hier zijn een paar foto’s van de dag (sommige zijn door Ayomi gemaakt).


The outfit I worn that day.

De outfit die ik toen droeg.

Skirt: H&M Top: got it at a fashion swap party Rings: Claire’s Boots: Dolcis


The NSMBL girls presenting their new shoe collection.

De meisjes van NSMBL die hun nieuwe schoenencollectie presenteren.


 Took a photo with co-founder of NSMBL and YouTuber Anna Nooshin and a photo with YouTuber Mascha (Beautygloss)

Op de foto met mede-eigenaar van NSMBL en YouTuber Anna Nooshin en een foto met YouTuber Mascha (Beautygloss)

 Veggie springrolls for dinner!

Vegetarische rolls als avondeten!


We took a photo at the fake Eiffeltower, because the theme of the festival was Une Fête Parisienne.

We gingen op de foto bij de neppe Eiffeltoren, want het thema van het festival was Une Fête Parisienne.


These are all the things that I’ve bought.

Dit is alles wat ik heb gekocht.

With Love,

Amy

17 thoughts on “NSMBL festival

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s