What I got for Sinterklaas 2015

So, as I told in my last post, we celebrate Sinterklaas here in The Netherlands. I celebrated it twice, because my parents are divorced. Boths nights were a lot of fun. I am very happy with the presents that I’ve got and also very thankful for my family and how they always love you no matter what. I really wanted to show you what I’ve got, not because I want to brag, but just because I thought it’d fun to show everyone!

Ik (en mijn zusje) vier(en) Sinterklaas altijd twee keer omdat mijn ouders zijn gescheiden. Allebei de avonden waren heel gezellig. Ik ben heel erg blij met de cadeautjes die ik heb gekregen en ik ben heel erg blij dat het zo gezellig was. Dus als één van jullie dit leest, bedankt voor de leuke avonden! Ik wil ook heel graag laten zien wat ik heb gekregen omdat ik er zo blij mee ben, en niet om op te scheppen ofzo hoor! 🙂


  

  • Shower gel /// Douchegel
  • Hunger Games 1,2 & 3 part 1
  • Key covers /// hoesjes voor om je sleutels
  • Watch /// Horloge
  • Coca cola bag /// Cola tas
  • Victoria’s Secret PINK Hokies (American Football team) shirt
  • Popin Cookin Japanese candy /// Japans snoep
  • Lip gloss 
  • Nail polish /// Nagellak
  • A looooot of candy /// Heeeeel veel lekker snoep

XOXO Amy 💕


17 thoughts on “What I got for Sinterklaas 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s