Last minute Christmas treats🎅

So, my WordPress kind of crashed.. But I finally fixed it so now I’m able to upload posts again. I’m sooo excited because it’s almost Christmas! If you’re looking for some easy and last minute Christmas treats, keep reading🎄

Tja, mijn WordPress was een beetje gecrashed.. Maar ik heb het eindelijk weer gefixt dus nu kan ik weer posts uploaden. Over 1 dag is het al Kerstmis, echt ongelofelijk. Als je naar wat last minute treats zoekt, lees dan vooral verder🎁

Snowman Oreos


Ingredients /// ingrediënten

  • White chocolate covered Oreos /// Oreos met een laag witte chocolade eromheen
  • Orange marzipan /// Oranje marsepein
  • Chocolate markers /// Chocolade stiften


All you need to do is take an Oreo, make a small nose with the marzipan and stick it on the Oreo with the chocolate markers, otherwise it’ll fall off. Now you make two eyes and a mouth by making little dots with the chocolate marker. Et voila!

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een klein neusje te maken van de oranje marsepein, die plak je op de Oreo met de chocolade stift, want anders blijft het niet plakken. Nu maak je twee oogjes en een mond door een paar stipjes te zetten met de chocolade stift. Nu is je sneeuwman Oreo helemaal af! Super easy 😁


Christmas tree brownies 


Ingredients /// ingrediënten

  • Brownie mix /// Brownie mix
  • Christmas M&M’s (any other kind of M&M’s will do too) /// Kerst M&M’s (een ander soort M&M’s is ook goed)
  • Paper straws /// Papieren rietjes
  • Red, white and green sprinkles /// Rood, wit en groene sprinkles
  • Green frosting /// Groene frosting


 This one is harder than the Snowman Oreos, but it’s still not really hard. First you’ll have to bake a brownie by following the instructions on the box. When your brownie is done, you cut it in smaller triangles. Take one of those triangles and stick a paper straw in the bottom of the triangle, so it’s kinda like a lollipop. Then you make a little “snake” with the green frosting. Now all you’ve got to do is sprinkle some sprinkles on top of it and place a few M&M’s on the green frosting!

Deze is iets moeilijker dan de vorige, maar op zich ook niet heel lastig. Eerst bak je een brownie volgens de instructies op de verpakking van de bakmix. Als je brownie klaar is snijd je er driehoekjes uit. In die driehoekjes steek je een papieren rietje, zodat het een soort lolly is. Met de groene frosting maak een soort “slang”, dat is de slinger van de kerstboom. Nu hoef je alleen nog wat sprinkles eroverheen te strooien en een paar M&M’s op de frosting te leggen en klaar!!


Merry Christmas!

Xoxo Amy

 

20 thoughts on “Last minute Christmas treats🎅

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s