New iPhone + new case

YES! I bought a new phone, an silver iPhone 6. I am so happy with it! I wasn’t careful enough with my iPhone 5 and the glass broke because I accidentally dropped it on the floor. I absolutely don’t want that to happen to my new phone, so I needed a phone case that looks really nice, but also protects my phone. Telecomtelecom sent me an awesome case for my new phone! It has a marble pattern, which I totally love! Telecomtelecom sells speakers, headphones, cameras and of course a wide range of phone cases.

JAA! Ik heb een nieuwe telefoon gekocht, een zilveren iPhone 6. Ik ben er zó blij mee! Ik was niet voorzichtig genoeg met mijn iPhone 5 en er zaten barsten in mijn scherm. Ik wil absoluut niet dat dat met mijn nieuwe telefoon gebeurt, dus ik had ook gelijk een goed telefoonhoesje nodig die er ook leuk uitziet. Telecomtelecom heeft me een super leuk hoesje toegestuurd! Het heeft een marmer printje, wat ik echt heel mooi vind. Telecomtelecom heeft heel veel Apple iPhone 6/6S beschermhoesjes. Ook verkopen ze speakers, koptelefoons, camera’s, iPad Pro beschermhoesjes, hoesjes voor veel verschillende telefoons en nog veel meer!

Unboxing:It’s a soft case, but it still gives a good protection. The print is very trendy, but also very basic. Which I really like because I don’t want to be walking around with a case that has like bright colors, because it might look a little trashy. This nice case if from the brand Casetastic. 

Het is een soft case, maar het beschermt je telefoon wel goed. Het printje is heel erg trendy, maar ook basic. Dat vind ik er juist zo leuk aan omdat ik niet met een heel druk printje en felle kleuren wil rondlopen, omdat het er een beetje ordinair kan uitzien. Dit leuke hoesje is van het merk Casetastic.
Soon I’ll post some pictures that I took with my new phone! 

Ik zal binnenkort wat foto’s plaatsen die ik met mijn nieuwe telefoon heb gemaakt.

XOXO,

Amy

12 thoughts on “New iPhone + new case

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s