Ootw #14

It’s been a while, but finally after a few months I took some outfit photos with Ayomi. I also borrowed her shoes πŸ˜‰ The sweater that I’m wearing is new, and I still have to get used to wearing this color, but I really like it. This outfit is just very comfy and laid back. Really, I’m just wearing a sweater and some jeans. But I still look like I have put some effort to look good.

Het is al weer een tijdje geleden, maar na een paar maanden tijd heb ik weer met Ayomi outfit foto’s gemaakt. En ik heb ook haar schoenen geleend πŸ˜‰ De sweater die ik draag heb ik nieuw, en ik moet nog een beetje wennen aan het dragen van deze kleur, maar ik vind hem heel erg mooi! Deze outfit is echt heel simpel, maar toch lijkt het alsof ik erg mijn best heb gedaan op mijn outfit. En dat terwijl ik alleen maar een sweater en jeans draag.

Β Β 
Β Β 

Sweater ~ Monki

Ripped jeans ~ H&M

Shoes ~ (Ayomi’s) Clarks
XOXO,

Amy

 

26 thoughts on “Ootw #14

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s