Macro lens 

In December, I got three lenses that you can use with any smartphone. My favorite is the macro lens. Too bad I already lost it while I had a walk with my puppy. My phone’s camera (iPhone 6) is already amazing. But this lens makes close-up photos so much prettier. Here are some pictures I took with this lens:

In december kreeg ik voor Sinterklaas drie lenzen die je kan gebruiken met een smartphone. Mijn favoriet is de macro lens. Helaas ben ik hem al verloren tijdens een wandeling met mijn puppy. De camera van mijn telefoon (iPhone 6) is al super, maar close-up foto’s worden echt geweldig met deze lens erbij! Hier een paar foto’s die ik met deze lens heb gemaakt:


This is my wristband of The Tide, one of my favorite bands. You can even see my arm hairs on this picture, that’s how close it is hahaha! 

Dit is mijn armbandje van The Tide, één van mijn favoriete bands. Je kan zelfs mijn armhaar zien op deze foto, zo dichtbij is het haha!


On the top picture you see the little speck of a wish flower. It’s so pretty when the sun shines on it! On the bottom picture you can see how small it actually is, I didn’t take that picture with the macro lens though.

Op de bovenste foto zie je een klein pluisje van een wensbloem. Het is zo mooi met dat zonlicht dat erop schijnt! Op de onderste foto zie je hoe klein het eigenlijk is, ik heb die onderste foto alleen niet met mijn macro lens gemaakt.

 

Of course I had to take a picture when all the plants were frozen. It’s just so pretty!!

Toen alle planten buiten bevroren waren, móest ik natuurlijk wel een foto maken. Het is gewoon zo mooi!!

 

XOXO,

Amy

 

 

17 thoughts on “Macro lens 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s