Winterberg day 4

When I woke up there was so much snow outside! After breakfast we went to the ski slopes and the “rodelbahn”. That’s where we went sledding! We started on top of the mountain and while we went down on the sled I could see the gorgeous valley! All the treetops with snow! And when we were at the end of the track we could get up with the ski lift. The third time we went on the ski lift, I fell off, so I had to walk the last part. That was pretty scary! But it was still so cool to do!!

Toen ik wakker werd lag er zoveel sneeuw buiten! Na het ontbijt gingen we naar de skipistes en de rodelbaan. Daar gingen we rodelen! We startten boven aan de berg en terwijl we naar beneden gingen zag je de prachtige vallei zien met alle besneeuwde boomtoppen! Aan het einde van de baan konden we weer omhoog met de skilift. De derde keer dat we met de skilift gingen, viel ik eraf, dus ik moest het laatste stuk omhoog lopen. Dat was best wel eng haha! Maar nog steeds was het zó leuk om te doen!!


  
 
We walked the dog for a while in a forest. I took this really nice picture there while the sun was shining through the trees. After the walk we had some ice cream at our favorite ice café, just like the previous two days 🙂

We hebben een stukje met de hond gelopen in het bos. Daar kon ik een hele mooie foto maken terwijl de zon door de bomen scheen. Na de wandeling gingen we weer een lekker ijsje halen bij ons favoriete ijscafé, net als de vorige twee dagen 🙂

 Back in the hotel room I had an amazing view again! We ate pizza for dinner, mine was delicious. 

Terug in de hotelkamer had ik een prachtig uitzicht! We aten ‘s avonds in een (beetje apart) pizzarestaurant. Mijn pizza was wel heel erg lekker.

  


XoXo,

Amy

 

 

9 thoughts on “Winterberg day 4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s