Winterberg day 6 

 This was already the last day in Winterberg! It went by so fast. In the morning we took a little walk with the dog. There was still a lot of snow, but it wasn’t good enough to go sledding. While we were walking, I could see our hotel on the other mountain. I had to zoom in my camera very much though. I ran for a little while with Jolene in the snow. There was so much snow, that she almost disappeared in it! 

Dit was alweer de laatste dag in Winterberg. Het ging zó snel voorbij. In de ochtend gingen we even wandelen met de hond. Er was nog steeds veel sneeuw, maar het was niet “vers” genoeg om te gaan rodelen. Terwijl we aan het wandelen waren kon ik ons hotel zien op een andere berg. Ik moest wel mijn camera heel ver inzoomen. Ik heb even met Jolene door de sneeuw gerend. Er was zo veel sneeuw dat ze er bijna in verdween!


12745875_10206900222958790_1288175502749174774_n

After the nice walk, we went to the ice café again. I had a latté macchiato and two scoops of ice cream. It was delicious!

Na de wandeling gingen we voor de allerlaatste keer naar het ijscafé. Ik had een latté macchiato en twee bolletjes ijs. Het was heel lekker!

Just a quick snap of this beautiful frozen tree next to the parking garage.

Even een snelle foto van deze prachtige bevroren boom naast de parkeer garage.    We rented the tennis court for an hour again. It was really nice to play a few games of tennis against my little sis and against my dad.

We hadden de tennisbaan weer voor een uur gehuurd. Het was heel leuk om een paar potjes tegen mijn zusje en tegen mijn vader te spelen.
  It started snowing outside and I really wanted to take a polaroid of the cute German houses. In our hotel room I tried these delicious Mozart treats.

Buiten begon het te sneeuwen en ik wilde heel graag een polaroid maken van de schattige Duitse huisjes.In de hotelkamer proefde ik deze super lekkere Mozart snoepjes.


    We had dinner in a really nice restaurant. I ate vegetarian ravioli and I drank a alcoholfree cocktail. After dinner we wanted to go sledding, but the track was closed on Thursday night. So we just went sledding somewhere near the hotel where there was enough light.

We hadden avondeten in een gezellig restaurant. Het heette een Nudelhaus, dus je zou denken dat je noedels eet. Maar nudeln betekent in het Duits ook pasta. Ik at vegetarische ravioli, die echt super was. En ik had een alcoholvrije cocktail. We wilde nog rodelen, maar de baan was niet open op donderdagavonden. We gingen gewoon ergens anders dichtbij sleeën waar genoeg licht was.
    This was the end of my vacation. I had a great time! 

Dit was alweer het einde van mijn vakantie. Het was echt super leuk!!

XoXo,

Amy

 

13 thoughts on “Winterberg day 6 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s