OOTW #15

I recently did a swap with a friend in Germany who I met trough Instagram. I’ll tell all about it in the next post, but in the box she send me was an awesome t-shirt. It’s too cold to wear it right now, but I really wanted to, so I weared it with a denim jacket.

Ik heb laatst een swap gedaan met een vriendin in Duitsland die ik via Instagram heb leren kennen. Ik vertel er alles over in mijn volgende post, maar in de box die ze me heeft gestuurd zat een super schattig t-shirt. Het is buiten nog te koud om het te dragen, maar dat wilde ik zo graag, dus droeg ik het met een spijkerjasje. 

   

  
    
   

And a few pictures with my best friend & photographer Ayomi

En een paar foto’s met mijn beste vriendin en fotograaf Ayomi.

   
 
Demin Jacket ~ Only

Ripped jeans ~ H&M

Sneakers ~ Adidas

Xoxo Amy

17 thoughts on “OOTW #15

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s