>100 followers giveaway!

Hi! A week or two ago, I finally reached more than a hundred followers on WordPress. These are not my email of Bloglovin’ followers. I was so so so so happy! I know that 100 might not be a lot, but to me it’s a big deal. I wanted to give something back to you, so I decided to do a giveaway.

Hey! Een week of twee geleden, heb ik meer dan honderd WordPress volgers behaald. Dit zijn dus niet mensen die mij via email of Bloglovin’ volgen. Ik was zooooo blij! Ik weet dat 100 misschien niet zo heel veel is, maar voor mij is dit wel heel belangrijk. Ik wilde graag wat teruggeven aan jullie, dus het leek me wel leuk om een winactie te doen!

What can you win?

 • A cute tin /// een schattig blikje
 • little washi tapes ///  2 kleine washi tapes
 • Treacle Moon Body Scrub
 • Essie nude nailpolish /// nude Essie nagellak
 • A garland (I see these a lot in Room Decor YouTube videos) /// Een garland, ofwel een slinger (dit soort slingers zie ik vaak voorbij komen in Room Decor YouTube videos)

Rules:

 • Leave a comment under this blogpost and tell me that you’re entering, also tell me what you’d like to see on my blog    ///     Laat een reactie achter onder deze foto waarin je zegt dat je meedoet en vertel wat je graag zou willen zien op mijn blog
 • Follow my personal Instagram @byeamy (if you have Instagram)     ///     Volg mijn persoonlijke Instagram @byeamy (als je Instagram hebt)

For extra change of winning /// voor extra kans om te winnen:

You can enter until Tuesday March 29        

Meedoen kan tot dinsdag 29 Maart

XOXO,

Amy

 

 

24 thoughts on “>100 followers giveaway!

 1. Wat leuk dat je al zo veel volhers hebt! Helemaal top om een winactie te organiseren 🙂
  Ik doe graag mee en volg je overal. Wat ik leuk vind is alles van budget merken. En favorieten en opgemaakt vind ik ook leuk. En tags. Ik vind eigenlijk heel veel wel leuk 🙂

  Liked by 1 person

 2. Super leuke winactie en wat heb je een leuke blog! Ik doe graag mee 🙂 Ik zou het leuk vinden om recepten op je blog te zien verschijnen!

  Like

 3. Gefeliciteerd meid en wat een leuke winactie! Natuurlijk doe ik ook mee, het is het proberen waard want wat een leuke spulletjes! Ik volgde je al op Instagram onder @veerleplume en ik zal meteen even kijken of ik je al volgde of Bloglovin X

  Liked by 1 person

 4. Gefeliciteerd! Super leuk voor je! 🙂 Heel erg leuk en lief dat je een winactie doet. Ik doe graag mee, ik heb alleen geen Instagram of Bloglovin. Ik vind eigenlijk alles leuk, maar DIY’s en personal denk ik het meest. 🙂
  Liefs!

  Liked by 1 person

 5. Ik volg je op bloglovin, en op beide instagram accounts om na te checken Jessixa.x is mijn instagram. Mega gefeliciteerd met je 100 wordpress volgers. Ik zou ootd leuk vinden, maar andere fashion of beauty artikelen zouden ook leuk zijn. Ik doe zeker mee. 😘

  Liked by 1 person

 6. Gefeliciteerd!!! Echt een hele leuke winactie, ik doe graag mee! Ik vind outfitfoto’s heel leuk, ook omdat je hele mooie foto’s maakt 😀 Ik volg je op Instagram (beide accounts) en Bloglovin, dus ook alle extra stappen. Liefs en op naar de 200😘

  Liked by 2 people

 7. Loving the OOTD idea, plus Im a super big fan of new recipes so that would like a candy to read for me 🙂 For new ideas: makeup styles, your favourite products and why, maybe hairstyles, if you like to read then book review would be amazing too! Goodluck babe! Xx
  Style.of.ladies

  P.s. I cannot follow since I have no account, sorry, but your blog is still super cute.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s