Easter Collab 🐣| Blogsquad

Maybe you already knew this, but I’m in a group of bloggers called the Blogsquad. We have several collabs during the year. I don’t do all the collabs, but this one sounded fun to me. My friend Ayomi and I decided to do a “what’s in my mouth challenge”, but instead of eating random food, we had to guess the flavour of the easter eggs. It was a lot of fun!

Waarschijnlijk wist je het al, maar ik zit in een groep met bloggers genaamd de Blogsquad. We hebben verschillende collabs door het jaar heen. Ik die niet met alle collabs mee, maar deze leek mij wel leuk. Samen met mijn vriendin Ayomi besloot ik een “what’s in my mouth challenge” te doen, maar in plaats van willekeurig eten te proeven, moesten we de smaken van de paaseitjes raden. Het was heel grappig!


We both had to pick five different chocolate easter eggs. We got these cute boxes with it, and of course I also had to get some eggs for at home.

We zochten allebei vijf verschillende chocolade eitjes uit. Daarbij kregen we deze schattige doosjes, en natuurlijk haalde ik ook wat eitjes voor thuis.


I got blindfolded with a towel, so I couldn’t see the color of the egg. Some eggs tasted nice, some were awful. I was really bad at guessing the taste, but it was a lot of fun! Ayomi was better at guessing the taste than me, so I think she won the challenge, haha.

Ik werd geblinddoekt met een handdoek, zodat ik niet de kleur van het eitje kon zien. Sommige eitjes waren lekker, sommige waren heel vies. Ayomi was een stuk beter in het raden dan mij, dus ik denk dat zij de challenge heeft gewonnen haha!

 

 

I’m so excited, because tomorrow is March 21 which is officially the start of spring! I really need warmer weather and sunshine 🙂

Morgen begint de lente officieel! Ik heb zo’n zin in warmer weer en zonneschijn.

 

With love,

Amy

7 thoughts on “Easter Collab 🐣| Blogsquad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s