First YouTube video!

First of all, today is my birthday! I can’t believe I’m already 16! Second of all, I went to Berlin this week (I’ll blog about that soon) and I tried to film everything. I thought it would  be fun to make a YouTube video of it. It would mean a lot to me if you watched it & thumbed it up or left a comment. Here’s the link: https://www.youtube.com/watch?v=i__uxTQGzns I’m also going to London next week so I’ll try to film that too 🙂 Sorry for this short article, but I promise you I’ll write a new post soon!

Ten eerste, vandaag is mijn 16e verjaardag! Ik kan echt niet geloven dat ik alweer 16 ben. Ten tweede ben ik afgelopen week naar Berlijn geweest (daar zal ik binnenkort een artikel over schrijven) en ik heb geprobeerd de hele dag te filmen. Het leek me wel leuk om er een YouTube video van te maken. Ik zou het erg leuk vinden als je het kijkt & een duimpje omhoog doet of een reactie achterlaat. Hier is de link om het te kijken: https://www.youtube.com/watch?v=i__uxTQGzns Ook ga ik deze week nog naar London dus ik zal dat ook proberen te filmen 🙂 Sorry voor dit korte artikel, maar ik beloof je dat ik snel een nieuwe post ga plaatsen! 

XOXO,

Amy

 

7 thoughts on “First YouTube video!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s