Summer ’16 with my Lifeproof phone case

Two months ago, GSMpunt sent me an amazing phone case. It’s a Lifeproof case. Lifeproof is a brand that makes phone cases that are waterproof, dirt proof, snow proof and drop proof! I didn’t believe it at first. I was scared to put my iPhone 6 underwater, what if the case didn’t work? But eventually I got my phone in the water and the case worked! I’ve been using this phone case all summer ever since. I’ve climbed a volcano, I swam in the sea, climbed to the top of a mountain and more. My phone was safe the whole time. And of course I filmed my adventures, so if you wanna see that, check out my YouTube channel: https://m.youtube.com/user/amytijs

Twee maanden geleden heeft GSMpunt mij een geweldig telefoonhoesje toegestuurd. Het is een hoesje van het merk Lifeproof. Lifeproof staat bekend om hun telefoonhoesjes die waterbestendig, vuil- en zandbestendig, sneeuwbestendig en val bestendig zijn! Dat geloofde ik eerst niet. Het was ook erg eng om mijn iPhone 6 voor de eerste keer onderwater te houden, want wat nou als het hoesje niet werkte? Maar tot mijn verbazing werkte het hoesje perfect. Ik heb het hoesje de hele zomer lang gebruikt. Mijn telefoon heeft dankzij dit hoesje een vulkaan beklommen, in de zee en in het zwembad gezwommen, een berg met beren overleefd, en nog meer leuke dingen heb ik kunnen vastleggen dankzij dit top hoesje! Al die tijd was mijn telefoon beschermt tegen dingen als windvlagen met stof en zeewater. Natuurlijk heb ik ook alles gefilmd met dit hoesje om mijn telefoon, de filmpjes kun je terugkijken op mijn YouTube kanaal: https://m.youtube.com/user/amytijs

Some pictures I took with the Lifeproof case:

 

This slideshow requires JavaScript.

They have a lot more phone accessoires on this site, so make sure to check them out 😉

Natuurlijk hebben ze nog veel meer telefoon accessoires op deze site, dus neem zeker even een kijkje! 

 

With love,

 

Amy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s