Miqura preparty mask review

Hi there,

Today I tried out the Miqura Copenhagen preparty mask. I got this sheet mask in a Goodiebox I received in February. I don’t party that much, so I decided to put on this party mask on a shoot day instead. The mask is supposed to be working as a primer so it should be ideal to use before wearing make-up, which I will on a shoot day hehe.

Vandaag heb ik het Miqura Copenhagen preparty gezichtsmasker uitgeprobeerd. Ik heb dit masker ontvangen in de Goodiebox van februari. Nou ben ik niet zo’n feestbeest, dus besloot ik dit masker te gebruiken op een shoot dag. Het masker schijnt te werken als primer en zou dus ideaal zijn om te gebruiken voor het aanbrengen van je make-up, wat ik natuurlijk opdoe als ik een dagje foto’s ga maken ;). 

img_2594.jpg

First of all, I did not expect the mask to be this cool. This has to be the prettiest sheet mask I’ve ever tried. It consists of two parts, one for your chin and lips and one for the rest of your face. This way the mask can be used for every face shape. As most other face masks, you have to put it on a cleansed face and leave it on for about fifteen to twenty minutes. After taking it off you shouldn’t have to wash your face and the mask should work as a primer.

Ten eerste, ik had absoluut niet verwacht dat dit masker zo tof eruit zou zien. Dit is zeker weten de coolste sheet mask die ik ooit heb gebruikt. Het masker bestaat uit twee delen, een voor de kin en lippen en een voor de rest van het gezicht, wat ervoor zorgt dat het masker te gebruiken is met elke gezichtsvorm. Net als bij de meeste andere gezichtsmaskers breng je het aan op een gereinigde huid en laat je het vervolgens vijftien tot twintig minuten intrekken. Nadat je het masker verwijderd zou je je gezicht niet meer hoeven wassen en schijnt het masker als primer te werken.

Let’s talk about the pros and cons of the mask. I love the holographic print and the fact that it consists of two parts is convenient. It feels gentle and soft when the mask is on your face and the smell is pretty neutral, but good. It did work as a primer, but the serum did not absorb that well at first. It left my skin a bit sticky as well, although it got better after an hour. But overall I definitely recommend this mask, you can find it here.

En nu verder met de voor- en nadelen van het masker. De holografische print vind ik geweldig en het feit dat het masker uit twee delen bestaat is handig. Wanneer het masker op je gezicht zit voelt het fijn en zacht aan. De geur is vrij neutraal maar wel lekker. Het beloofde primer effect was er wel, alleen jammer dat het zo moeilijk intrekt. Er stond dat het wassen van je gezicht naderhand niet nodig is, maar heel goed intrekken doet het serum niet. Mijn huid bleef een beetje plakkerig maar dit was binnen een uur weer helemaal verdwenen. Ik zou dit masker zeker aanraden om een keer te proberen, je kan het hier vinden.

Talk to you soon!

With love,

Amy

One thought on “Miqura preparty mask review

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s