Fun Easter Weekend ideas 🐣

Hi guys,

This weekend it’s Easter, yay! The weather is going to be amazing too, double yay! This means having four days off to have fun in the sun. I’ve asked some people if they have plans for the weekend but it seems like no-one really had any plans except for having Easter breakfast with their family. I made you a list of fun things to do this weekend so you won’t get bored and you can make the most of your free time. 😊

Aankomend weekend is het Pasen, jippie! Het wordt ook nog eens heerlijk weer, dubbel jippie! Dit betekent dat je vier dagen de tijd hebt om te genieten in de zon. Ik vroeg aan wat vrienden of zij plannen hebben voor dit weekend, maar het lijkt erop dat niemand echt wat te doen heeft, behalve natuurlijk een gezellig paasontbijt met de familie. Ik heb een lijstje gemaakt met wat leuke ideetjes om dit weekend te doen, zodat je je niet gaat vervelen en alles uit je vrije weekend kan halen. 😊

1. Visit the fair / Bezoek de kermis

Usually around this time of the year, the first fairs will show up. I went to the fair in The Hague on Saturday and on Tuesday night I actually saw them build up a fair in my city. Getting some cotton candy and racing in bumper cars, it’s all so much fun! During the day in the sunshine or at night with all the cool lights (really cool photo idea), visiting the fair is fun at any time of the day.

Rond deze tijd van het jaar komen er overal weer kermissen. Afgelopen zaterdag ben ik naar de kermis op het Malieveld in Den Haag gegaan en op dinsdagavond zag ik toevallig mensen de kermis in mijn stad opbouwen. Een lekkere grote suikerspin halen en in de botsauto’s racen, het is allemaal zo leuk! Overdag is het heerlijk in de zon terwijl het ‘s avonds juist heel gaaf is met alle lichtjes (een tof foto idee trouwens), op elk moment van de dag is de kermis leuk om te bezoeken. IMG_3829

2. Get some (extra) ice cream / Haal een (extra groot) ijshoorntje

Okay, I might have a real ice cream addiction, but who doesn’t love this cold treat? Treat yo’self and get that extra scoop 😉 Also, ask your friends to join you to catch up with ice cream instead of the usual coffee or lunch date.

Ik moet toegeven dat ik een echte ijs verslaving heb, maar laten we eerlijk zijn: wie houdt er nou niet van ijsjes? Doe eens gek en trakteer jezelf op dat extra bolletje 😉 Ook leuk: vraag je vrienden mee en klets bij onder het genot van ijs, in plaats van de gewoonlijke koffie- of lunch date.

IMG_2476

3. Picnic time!

The great thing about picnics is that you can do it anywhere: in your yard, in the park nearby, in the forest, on the beach, etc. Just make yourself some sandwiches and treats (or buy some fresh fruit and pastries) and you’re good to go. Don’t forget to put on sunscreen though while you’re out in the sun.

Het leuke aan picknicken is dat je het overal kan doen: in de tuin, in het park, op het strand of in het bos. Je hoeft alleen maar wat broodjes en snacks te maken (of je koopt vers fruit en lekkernijen) en je bent klaar om te gaan. Vergeet niet wat zonnebrand op te smeren als je in de hele middag in de zon gaat liggen.

4. Mini road trip

Hit a friend up and take the car, moped, bicycle, anything that can take you to different places. Take a random road and see where you’ll end up. I love doing this and I’ve found so many cool spots in and around my city, even though my hometown is considered to be pretty boring.

Vraag een vriend(in) mee en stap in de auto, op de scooter of op de fiets. Neem eens een weg die je nog nooit eerder hebt genomen en laat je verassen. Ik vind het geweldig om dit te doen. Op deze manier heb ik al zoveel toffe plekjes in en rond mijn stad gevonden, en dat terwijl mijn stad wordt beschouwd als een van de minst bijzondere van het land!

IMG_1929.jpg

2 thoughts on “Fun Easter Weekend ideas 🐣

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s