OOTW #21

Hi there,

A little late, but better late than never! Here’s my favorite outfit from last week. Most of the pieces are from My Jewellery. I am excited to tell you guys that My Jewellery is opening a new boutique. The best news is, it’s gonna be in the city I’m studying in: Rotterdam! My Jewellery sells items which are trendy and fashionable. In The Netherlands they’re a pretty famous brand among teenagers and young adults, but if you don’t know them yet, definitely check them out!

Een beetje laat, maar beter laat dan nooit 😉. Hierbij mijn favoriete outfit van vorige week. De meeste items komen van My Jewellery. Ik vind het leuk om jullie te vertellen dat My Jewellery een boutique gaat openen. Het beste is, deze komt in de stad waar ik studeer, Rotterdam! In Nederland is My Jewellery best een bekend merk onder jongeren en jong volwassenen, maar voor diegenen die het nog niet kennen: My Jewellery verkoopt items die trendy en fashionable zijn en ik zou zeker even een kijkje nemen op hun site!

I prefer shopping in store over online shopping, so the fact that they’re opening a new boutique close to me is awesome. My Jewellery already has several stores in The Netherlands, but none of those is close to me. Let me know what you guys think about this brand, I’m excited to hear your opinions!

Ik verkies shoppen in de fysieke winkel boven online winkelen, dus ik vind het geweldig dat ze een boutique zo dichtbij openen. My Jewellery heeft al een aantal vestigingen in Nederland, alleen zijn deze allemaal een stuk verder weg voor mij. Ik ben benieuwd wat jullie van My Jewellery vinden, laat het me weten!

IMG_4002

Outfit details:

Neon top: here
Beige skirt: here
Shell hairclip: here

With love,

Amy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s