New eco-friendly skincare brand🌿

Hi there,

Sorry I’ve been MIA. I broke my elbow last week and also celebrated my nineteenth birthday! The next few weeks I have loads of uni deadlines so I’ll remain a busy bee for a while. Even though the past few weeks have been very hectic I did try out Miracles By Stella. It’s a new vegan skincare brand. I love to use products which minimize harming the planet so I was stoked to try this brand out.

Sorry dat ik de laatste tijd afwezig was. Vorige week heb ik mijn elleboog gebroken en daarnaast heb ik afgelopen week mijn negentiende verjaardag gevierd! De aankomende weken heb ik veel deadlines voor mijn studie dus ik zal voorlopig nog geen rust hebben. Maar ondanks de hectiek heb ik de afgelopen weken een nieuwe verzorgingslijn uitgeprobeerd. Het leek mij leuk om met jullie te delen wat ik ervan vind. Deze producten zijn vegan en duurzaam. Ik was heel enthousiast om dit uit te proberen omdat ik probeer wat vriendelijker voor het milieu te zijn.

iJrLU0QQ.jpeg

I tried out the deodorant stick and both the day cream and the night cream. I had only used spray deodorant in the past so trying out a stick deodorant was a first for me. I had always thought a stick deodorant wouldn’t be as fresh and easy to use as a spray one, but it turned out to be handier than I thought. That’s why it’s always good to try out new products. The smell of this one is fresh and it feels gentle to the skin. I have sensitive skin, but this product did not irritate my skin at all.

Ik heb de deodorant, de dag- en de nachtcrème uitgeprobeerd. In het verleden heb ik enkel spray deo gebruikt dus het was voor mij de eerste keer dat ik een deo stick gebruikte. Ik dacht eigenlijk altijd dat een deodorant stick niet zo fris en handig te gebruiken zou zijn, maar het tegendeel bleek. Daarom is het altijd goed om wat nieuws te proberen. Deze deodorant ruikt erg fris en het voelt fijn op de huid. Ik heb van nature een gevoelige huid, maar van deze deo heb ik geen irritaties gekregen.

uTAVK0aV.jpeg

The day and the night cream are both great products. They don’t feel sticky after applying, which is very important to me. The day cream is great to use as a primer for your make-up. Most importantly, they are both made with natural products and eco-friendly. Do you use organic beauty products?

De dag- en nachtcrème zijn beide hele fijne producten. Ze voelen niet plakkerig aan je huid, wat ik erg belangrijk vind bij crèmes. De dagcrème is bovendien goed te gebruiken als primer onder je make-up. Het belangrijkste is dat deze producten beide gemaakt zijn van natuurlijke producten en duurzaam zijn. Gebruiken jullie milieuvriendelijke beauty producten?

With love,

Amy

 

Photography by Judith Keessen.

 

2 thoughts on “New eco-friendly skincare brand🌿

  1. Eerst en vooral een super gelukkige verjaardag !! En nog veel beterschap met je elleboog, ik heb het zelf ook gehad en vond het heel vervelend. Maar wauw wat een leuke post ! De procuten zien er super leuk uit, misschien ga ik ze ook wel eens kopen !
    Liefs Leen

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s