3 ways to decorate for summer

Hi there,

With the new season coming up I felt like my room needed a little makeover. Now, this takes a lot of time for me and tbh, my room is still a big mess (surprise). But for all of you who want to change it up a bit as well, I got some tips for you.

Het nieuwe seizoen staat op de stoep en ik had echt het gevoel dat mijn kamer een makeover nodig had. Eerlijk is eerlijk, dit gaat bij mij niet van de een op de andere dag en mijn kamer is nog steeds een grote rommel  😅. Maar voor iedereen die ook toe is aan wat leuke aanpassingen voor de zomer, hier wat tips.

IMG_6306Let’s start with the biggest one: change up your walls! Do you still have the same posters or photos hanging on your wall? Or is your wall just empty? Change it up with a new photo on your wall. Bonus: get one that you took yourself. I got a photo printed out on canvas that I took in Norway two years ago. It’s one of my most wonderful memories so getting to look at it makes me very happy.

Laten we beginnen met het grootste: verander je wanddecoratie! Misschien heb je al jaren dezelfde posters/foto’s aan je muur, of is je muur gewoon leeg. Fris het wat op met een nieuwe foto aan je muur. Bonus als je de foto zelf hebt gemaakt, dan heb je er mooie herinneringen aan telkens als je ernaar kijkt. Ik heb een foto op canvas besteld bij Topdoek. Deze foto heb ik zelf gemaakt in Noorwegen twee jaar geleden en het uitzicht was een van de mooiste dingen die ik ooit heb gezien. Als je voor een grote verandering wilt gaan zonder meteen nieuwe meubels aan te schaffen is een foto op canvas groot een goed idee.

IMG_6308

If you wanna change things up but don’t wanna make any huge changes you should buy new smaller accessories, such as a duvet cover or new stationary. I bought myself a cute night light. It’s handy but it looks really cute at the same time. Also the ice cream  I got it at A Little Lovely Company. Let’s not talk about the fact that it’s actually made for toddlers 😉

Als je wat veranderingen wilt maken in je kamer, maar niet gelijk hele grote, dan is het leuk om wat nieuwe kleine accessoires te kopen zoals een bedovertrek of nieuwe kussentjes. Ik heb voor mijzelf een nachtlampje gekocht in de vorm van een ijsje, helemaal in de sfeer voor de zomer. Hij is van A Little Lovely Company en ondanks dat het voor kinderen is, laten we eerlijk zijn: dit vindt iedereen leuk! 

My last tip is not for indoor deco, but outdoors: plant some bee friendly seeds! The flowers will give your garden a fresh and summerly look. Apart from that, it’s great for the environment to plant some flower seeds. Not only bees but a lot of insects will love it and it’ll keep them alive, which eventually keeps us alive. So really, what are you waiting for?

Mijn laatste tip is niet voor binnen maar voor in de tuin: plant wat bij-vriendelijke zaadjes! De bloemetjes staan vrolijk en zomers in je tuin. Daarnaast is het goed voor het milieu om wat bloemenzaadjes te planten. Niet alleen de bijen maar ook andere insecten zullen je dankbaar zijn. Je houdt zo de insecten in leven, wat uiteindelijk de mensen in leven houdt. Waar wacht je dus nog op? Bonus voor al mijn lezers in Zuid-Holland! Je kan een gratis zakje zaadjes aanvragen bij Zuid-Hollands Landschap.

 

With love,

Amy

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s