#OOTW 23

Hi there,

Ahh the sun came out last week and I was finally able to wear skirts! I went to Amsterdam to shoot with some girls who I met through Instagram and we had a great time. We had lunch at an American Diner look-a-like named Toast It. Although the place is pretty small, their milkshakes are delicious and if you love spicy you should order the Pollo Loco toast!

Jongens wat was het toch heerlijk weer vorige week. Ik heb er echt even van genoten om jurkjes en rokjes te dragen. Ik ben naar Amsterdam gegaan met een paar meiden die ik via Instagram ken en we hebben een top dag gehad. We zijn gaan lunchen in een zaakje genaamd Toast It, wat is ingericht in de stijl van een Amerikaanse diner. Het zaakje is best klein, maar hun heerlijke milkshakes maken dat helemaal goed! Als je van pittig eten houdt moet je zeker de Pollo Loco tosti bestellen, maar let op: hij is echt goed pittig! Ik heb je gewaarschuwd 😉

I can talk about food for hours but let’s get to the outfit details. What I think is funny is the fact that I’m wearing this skirt with such a big smile. The past few years I had an anti-skirt and dress phase. I don’t why but I am SO glad I’m wearing them again, as you can see on my face!

Genoeg gepraat over lekker eten en door met de details van mijn outfit. Je ziet mij met een grote glimlach dit rokje dragen en ik vind dat zelf heel grappig om te zien, omdat ik de afgelopen jaren amper rokjes en jurkjes heb gedragen. Ik had echt een anti-rokjes fase. Waarom? Geen idee. Ik ben in ieder geval blij dat ik ze weer draag en hoe, want ik ben helemaal fan nu!

 

IMG_7039

Outfit details:
Turtleneck top:
Topshop
Skirt: My-Jewellery 
Sandals: Pull & Bear
Hairclip: My Jewellery
Anklet: Sieradenboetiek

 

With love,

Amy

One thought on “#OOTW 23

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s