Summer 2019 trend: green

Hi there,

My finals are over which means: summer vacay! I finally have time to start blogging more often and I’m really excited about it. Yesterday I went shooting with some girls in Amsterdam (new #OOTW coming soon). When we go shooting we usually change outfits in stores. Walking in and out of the stores I laid my eyes on some cute fashion pieces. I saw a lot of green, white, nude and lilac tones. I never wear green but I would gladly try it out this season. If you’re ready to style some green tones this summer, here’s a little guide how to.

Mijn tentamens zijn zo goed als voorbij en dat betekent zomervakantie! Eindelijk heb ik weer tijd om vaker te bloggen en wat ben ik daar blij mee. Gisteren ben ik gaan shooten in Amsterdam met wat meiden (dat betekent ook een nieuwe #OOTW deze week). Meestal kleden we ons tijdens het shooten om in de pashokjes in kledingwinkels, dat is toch wat fijnre dan wc’s haha! Terwijl wij door de winkels liepen op zoek naar paskamers liet ik me inspireren door de zomercollecties die in de winkels hingen. Ik zag veel groene, witte, beige en paarse tinten naar voren komen. Ik draag normaliter nooit groen (het maakt me bleek), maar ik zou deze trend graag willen uitproberen. Als jij ook wel ‘ready’ bent om groen te stylen deze zomer, dan heb ik hier een mini-guide voor je.

Schermafbeelding 2019-06-15 om 11.43.09

Like I said in my last post, I’m really into skirts and dresses lately. This skirt by NA-KD is really neat! Pleated skirts are also trending right now so this is a great way to combine different trends in one outfit. Style it with a white button up top (like this one) and you’re good to go!

Zoals ik in mijn laatste blogpost vertelde ben ik de laatste tijd helemaal fan van rokjes en jurken. Dit rokje van NA-KD is geplooid, wat ook erg trending is dit seizoen. Op deze manier combineer je meerdere trends in een outfit, hoe leuk! Style het met een button up (zoals deze) en je bent klaar om te gaan.

Schermafbeelding 2019-06-15 om 11.48.02

Dresses are great for summer. Just throw one on and you’re set. The polka dots give this one an extra cute and fancy effect, it reminds me of Paris somehow. This dress is from Loavies, which is a shop I really like! And good news: they ship worldwide!

Jurkjes zijn perfect voor de zomer. Trek er eentje aan en je bent klaar, geen outfit-stress. De stippen op deze jurk maken hem extra schattig en netjes, het doet me denken aan Parijs op een of andere manier. Deze jurk is van Loavies, wat ik trouwens een hele leuke shop vind.

Schermafbeelding 2019-06-20 om 16.34.41

If you’re more of a sporty type, but still want to style the cute green trend, this shirt is perfect for you. This shirt is from KidsBrandStore. The sizes are Swedish, but a size L is a women’s size S and a XL is a women’s size M. I own some of the shirts from this webshop so I ain’t making these sizes up 😉 BONUS: I got you 20% off with the code: AMY-T20 (valid till 25-06-19)

Als je wat meer van de sportieve looks bent maar nog steeds deze zachte groene kleur wilt stylen, dan is dit shirt perfect voor jou. Dit T-shirt komt van KidsBrandStore. De maten zijn Zweeds, maar een maat L valt als vrouwenmaat S en de XL als een vrouwenmaat M. Ik heb zelf ook wat shirts van KidsBrandStore dus ik verzin deze maten niet 😉 BONUS: ik heb 20% korting voor jullie geregeld met de code AMY-T20 (te gebruiken tot 25 juni 2019)

Schermafbeelding 2019-06-20 om 16.41.43

You’d love to try out the green but buying a piece of clothing seems like a step too far, maybe try these earrings. They’re minimalistic which makes them easy to combine with a charming outfit, such as a white summer dress. This way you’re still styling the lovely green without going out of your outfit comfort zone too much! These earrings are from My-Jewellery. 

Voor men die wat rustiger wilt beginnen met deze kleur zijn deze oorbellen van My-Jewellery wat. Ze zijn rustig en minimalistisch waardoor ze makkelijk te combineren zijn met een leuke outfit, denk aan een wit blousje of jurkje. Zo heb je toch dat leuke kleurtje groen in je outfit verwerkt zonder gelijk voor een heel kledingstuk te gaan. 

 

I’d love to see how you guys style this new trend! If you’d like to show me, send me a DM on Instagram (@byeamy). Can’t wait to see your outfits!

 

With love,

Amy

4 thoughts on “Summer 2019 trend: green

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s