#OOTW 24

Hi there,

Here I am, showing you my first outfit of 2020. 2020, the year in which adulting comes a lot closer. Next to the fact that I’m turning twenty in less than five months, I’ll also have to do a five-month internship this year and decide if I want to study abroad for another five months. New year, new decisions. This can all get very stressful but I’m taking it one step at a time. First up on my list: blogging about this cute outfit ๐Ÿ˜‰

Hier ben ik weer, en hier is mijn eerste outfit blog van het jaar. 2020, het jaar waarin volwassenheid steeds dichterbij komt. Naast dat ik over minder dan vijf maanden twintig wordt, moet ik dit jaar vijf maanden lang stage lopen en bepalen of ik daarna nog vijf maanden in het buitenland wil studeren of niet. Nieuw jaar, nieuwe keuzes. Soms kan het allemaal best veel worden maar ik pak het gewoon lekker stap voor stap aan. En de eerstvolgende stap op mijn lijst is: deze toffe outfit aan jullie laten zien ๐Ÿ˜‰

I got these really awesome flared pants from Comegetfashion for a collaboration on Instagram. They are over 8 cm too long, but I think I did pretty well on hiding that in the photos, haha! I’ll take them tailor when I find myself some free time soon, so I’llย be able to wear them normally. Also, a little fun behind the scenes story: me and Naomi saw this cute spot on an Instagram photo but it didn’t mention the location. We decided to take a risk and just go to the place where we were guessing it was taken. We had to hustle through the streets of Amsterdam with our suitcases and my waayyy too long pants, but guess what? We found the spot within ten minutes! I was extremely proud of us and treated us on a Van Wonderen stroopwafel.

Ik heb deze te gekke broek gekregen van Comegetfashion voor een Instagram samenwerking. Het enige probleem: hij is meer dan 8 cm te lang! Toch denk ik dat het aardig is gelukt dat niet op te laten vallen in de foto’s haha! Een grappig ‘behind the scenes’ verhaal: Naomi en ik zagen deze leuke spot voorbijkomen op Instagram, maar er stond geen locatie bij vermeld. We besloten een gokje te wagen en op ons gevoel af te gaan. Hup, met koffers en mijn veel lange broek liepen we door de straten van Amsterdam. En met succes: na tien minuten hadden we de plek gevonden! Wat was ik trots op ons zeg, dat verdiende een Van Wonderen stroopwafel.ย 

IMG_2221IMG_2464

Outfit details:
Black turtleneck: Stradivarius
Lilac t-shirt: Stradivarius
Lightning bolts flared pants: Comegetfashion
Boots: vintage via United Wardrobe app

 

With love,

Amy

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s